PHP5 är död, länge leve PHP5!

PHP5 är död, men ni behöver inte få panik. Vi kan PHP och vi kan hjälpa er!
Det kommer inte som någon överraskning att PHP5 nu nått ”end-of-life” och att inga uppdateringar för det populära verktyget släpps efter nyår. Det är kanske mer överraskande att PHP5 levt kvar så länge i så många miljöer runt om i världen. Det om något vittnar om PHP:s populäritet och nyttjandegrad. Den nuvarande versionen av PHP5, version 5.6, släpptes 2014!

Samtidigt når PHP7 ”end-of-life” medan PHP7.1 fortfarande får säkerhetsfixar under 2019.

Många har redan migrerat sina plattformar till PHP7 och kanske helst PHP 7.2, men det finns fortfarande en stor mängd applikationer skrivna för PHP5 som inte fungerar särskilt bra eller alls under PHP7 och PHP7.2.

WebbPlatsen har migrerat sin miljö till PHP 7.2 sedan en tid tillbaka men tillhandahåller isolerade miljöer för kunder som har behov av PHP5. Vi erbjuder även utvecklingsstöd (PHP) om ni behöver hjälp med att flytta över kod från PHP5 till PHP7.

Har ni behov av en isolerad PHP5 miljö eller behöver utvecklingsstöd för att migrera befintliga applikationer från PHP5 till PHP 7.2 så finns vi här, bara ett e-postmeddelande eller telefonsamtal bort. Vi har utvecklat, korrigerat och underhållit PHP-applikationer sedan PHP 2.0.

PHP5 är död, men ni behöver inte få panik. Vi kan PHP och vi kan hjälpa er!