WordPress

Vi arbetar gärna och ofta med WordPress och WooCommerce.

Vi bygger allt från en enkel hemsida till en mer komplex lösning.

WordPress logo

Vi bygger din hemsida i WordPress

Vi älskar WordPress för det ger oss möjligheten att skapa det som ni som kund vill ha. Vi bygger allt från en enkel hemsida till en mer komplex lösning. Det är dina behov som bestämmer vad vi skapar åt er. Vår WordPress-miljö är självklart GDPR-säker!

E-handel med WooCommerce och WordPress

Sälj dina produkter och tjänster via din webshop i vår blixtsnabba miljö optimerade för WordPress och WooCommerce. Välj betallösning som tex Klarna, Nets, Swish, Paypal eller Stripe.

Vad våra kunder säger

”WebbPlatsen förstod snabbt utmaningarna inom vår bransch och bidrar med sin höga kompetens till att våra system har stabil och säker drift och att vi fortsätter att växa.”

Max Eriksson

”Den tryggaste och mest professionella webb- och tjänsteleverantör jag har upplevt under mina drygt 40 år som företagsledare. Här är man sedd som kund och det finns alltid förslag till lösningar om ett problem skulle dyka upp. Bättre kan det inte bli.”

Ingalill Thorsell

Drakamöllan

”Har varit kund i över 10 år och värdesätter kompetent personal som kan lösa dom utmaningar vi ständigt står inför. Snabb och suverän support via e-post och telefon och inte långa telefonköer och svarstider.”

Johan Lindqvist

Idé & Media Produktion

Underhåll av WordPress och WooCommerce

Vi ser till att WordPress, WooCommerce, plugins, tema uppdateras och underhålls. Bevakning av er webbplats så den är åtkomstbar. Ni fokuserar på er verksamhet.

Återställ hackad hemsida

När WordPress blivit hackad hjälper vi er att återställa och säkra upp så att ni snabbt är igång igen.

WordPress och WooCommerce utveckling

Vi bygger gärna WordPress- och WooCommerce-tillägg (s k plugin)!

Låt våra systemutvecklare och designers med djup WordPress-expertis utveckla er hemsida, plugin, integration eller vad ni nu tänkas behöva hjälp med.