Webbpublicering med WordPress

Enkelt och stabilt system för dig som arbetar med hemsidor

WordPress

Sex anledningar till att välja WordPress hos oss

  • Flexibelt – Med tusentals tilläggsprogram kan man efter behov utöka systemets funktionalitet.
  • Användarvänligt – Rent och intuitivt gränssnitt som är enkelt att administrera, även i mobiler.
  • Modernt – En bred användarbas utvecklar snabbt nya plugins för nya tekniker som dyker upp på Internet.
  • Stabilt – Alla hemsidor sparas på våra säkra servar som underhålls vid regelbundna intervaller.
  • Personlig service – Kompetent och trevlig support som hjälper dig direkt över telefon, e-post eller via fjärruppkoppling.
  • Systemuppdateringar – Vi ser till att uppdatera/uppgradera system- och säkerhetsuppdateringar åt dig.

Smarta funktioner som även fungerar fint i mobilen

Du kan skapa anpassningsbara menyer och få tillgång till HTML och CSS. Det finns även möjlighet till utökad sökmotoroptimering, stöd för flera språk, formulärhanterare samt kraftfulla verktyg för besöksstatistik mm. All hantering sker via din webbläsare eller app, vilket betyder att du kan administrerar din webbplats från vilken dator, mobil eller surfplatta som helst med internetuppkoppling. Det du ser på skärmen är så som det kommer att se ut. Webbpubliceringstjänsten är utvecklad med en responsiv design, vilken gör att din hemsida även fungerar och ser bra ut på mobiltelefoner och surfplattor.

WordPress

Som många andra liknande system, är de utvecklade av tusentals utvecklare runt om i hela världen, som tillsammans för projekten framåt. Miljontals webbplatser är skapade i WordPress idag, vilket i sig skapar en trygg och stabil grund för framtida utveckling och support. Klicka på bilderna nedanför för att se systemet i större format.

Pris från 2995kr/år

Vi bygger hemsidan åt er!

På WebbPlatsen har vi lång erfarenhet av webbdesign och webbproduktion. Vill du slippa allt arbete som krävs för att skapa en riktigt bra hemsida, gör vi gärna jobbet åt dig. Ring oss på 08-54 55 54 70 eller kontakta via e-post på support@webbplatsen.se.

Tillsammans ökar vi möjligheterna för ditt företag att lyckas på Internet.

Server optimerad för WordPress

Att skapa och underhålla en webbplats ska inte vara svårt och samtidigt ska man kunna ha möjlighet att göra avancerade saker då ens behov kan ha ändrats.

Med WordPress ges ni möjligheten till ett enkelt och kraftfullt verktyg för att underhålla er webbplats. Oavsett om man skapar en vanlig webbplats, kampanjsajt, nyhetsportal, blogg eller en webbutik, är det viktigt att välja ett publiceringsverktyg som enkelt kan anpassas till projektets designkrav, funktionalitet och budget.