Domänförvaltning

Säker, effektiv och strategisk domänhantering

Domän

Låt oss ta hand om era domäner

Är du ute efter en problemfri förvaltning och hantering av dina domännamn?

Vill du ha allt samlat i samma domänportfölj, slippa tänka på förnyelser och slippa oroa dig för risken att mista ett viktigt domännamn?

Då ska du välja vår domänförvaltningstjänst.

Storföretag har ofta många domännamn – ibland kan det röra sig om hundratals namn. Namn som kan vara kritiska för organisationen och som skulle innebära en katastrof om de skulle löpa ut och falla i orätta händer.

Företagsledare blir ofta chockerade när det visar sig hur det slarvas med hanteringen av företags domännamn. Väldigt ofta har dessa viktiga namn registrerats av folk på olika avdelningar, kanske till och med av personer som inte ens finns kvar på företaget vilket kan leda till katastrofer om tex ett viktigt domännamn skulle löpa ut.

För att kunna hantera stora domänportföljer krävs mycket kunskap, ordentliga system och noggrann uppföljning. Vi är experter på förvaltning av domännamn och med hjälp av våra system får ni ögonblicklig kontroll av dina registrerade namn. Vi ser till att dina domännamn får riktiga kontaktuppgifter, förnyelsefakturor blir betalda i tid och bevakar namn som är av intresse för framtida registrering.

Prisinformation

Alla priser offereras och är baserade på det antal domännamn du väljer att lägga förvaltning på. Vi arbetar efter en prisvärd trappstegsmodell.

Uppgradering av förvaltningstjänsten sker automatiskt när antalet domännamn överstiger intervallet för aktuell förvaltningsnivå. Utöver priserna för förvaltning debiteras även domänavgiften (årsavgifter etc) för varje domän.

Domännamnsavgifterna varierar beroende på toppdomänens policy och kostnader. Vidarekoppling och DNS-tjänst ingår i domänavgifterna.

Vi hjälper idag större börsnoterade företag till föreningar och privatpersoner.