Digitalisera era kvitton med Nextcloud från WebbPlatsen

Från och med 1 juli 2024 behöver ni bland annat inte längre spara papperskvitton och pappersfakturor efter att ni digitaliserat materialet. Det här innebär att ni till exempel kan kasta ett papperskvitto när ni skannat in det.

Nextcloud är en öppen molnbaserad lagrings- och samarbetstjänst som vi tillhandahåller till företag, föreningar och privatpersoner. Med Nextcloud digitaliserar och lagrar ni era kvitton, fakturor och andra dokument enkelt och säkert.

Utöver arkivering och lagring så kan detta också innebära att rätt personer inom eller utanför företaget snabbare kommer åt dokumenten.

Vår Nextcloud tjänst finns att erhålla med lagring i Sverige eller inom EU; vidare kan tjänsten avropas som enskilda konton eller som en helt isolerad miljö med ytterligare möjligheter till anpassning.

Nextcloud har en rad andra användningsområden som gör er digitala vardag smidigare:

  • Dela dokument och mappar säkert, internt och externt
  • Möjliggör för kunder att ladda upp dokument och filer till er utan att använda e-post
  • Kommunicera med era medarbetare via Nextcloud Talk
  • Nextcloud är ett bra alternativ till tjänster som Dropbox, OneDrive, Google Drive m fl och all vår drift är GDPR-säker. Och du, ingen annan läser innehållet i era dokument och filer, eller använder det för att träna AI, finurligt va?

Vi driftar idag Nextcloud åt forskningsbolag, advokatbyråer, myndigheter, EU-projekt och privatpersoner. Låt oss hjälpa er också.

Kontakta oss på support@webbplatsen.se eller 08-54555470 och beskriv era behov så löser vi dem tillsammans. Allmänna frågor är såklart också välkomna

WebbPlatsen i Sverige AB
GDPR-säkra Internetlösningar sedan 1998