Joomla 1.0 upphör 22 juli 2009

Joomla annonserar att de slutar att supporta Joomla 1.0 den 22:a juli 2009.
Fram tills dess kommer säkerhetsuppdateringar att släppas som vanligt men i och med att Joomla 1.0 fått ett så kallat ”End of life”-datum så kan man inte förvänta sig att det kommer att nyutvecklas till version 1.0.

Användare utav Joomla 1.0 kan lugnt fortsätta i produktionsmiljön men bör starkt överväga att påbörja en utvecklingsmiljö med Joomla 1.5 för att efter ”End of life” vara färdiga med den nya versionen.

Att migrera en stor hemsida från 1.0 till 1.5 är inte ett ögonblicks verk men fördelarna är så många att det bör övervägas.

Joomla är ett prisvinnande webbpubliceringsverktyg, på engelska, Content Management System (CMS), vilket gör det möjligt att producera webbsidor snabbt och enkelt. Enkelheten och c:a 2500 komponenter som utvidgar funktionalliteten har gjort Joomla till ett utav de populäraste programmen för att hantera bland annat webbinnehåll, bloggar, forum, album och e-handel på internet. Mer information: Joomla

Webbplatsen i Sverige AB
WebbPlatsen i Sverige AB är ett privatägt aktiebolag och har funnits sedan 1998. Alla våra anställda har arbetat med någon form av systemutveckling, webbdesign, hårdvara, projektledning och/eller konsultverksamhet inom IT-branschen i mer än tio år.

Mer information: Webbplatsen webbpublicering
Kontaktperson: Thomas Ljungström, 08-54 55 54 70