WebbPlatsen fortsätter stödja BRIS och SOS Barnbyar

WebbPlatsen i Sverige AB förlänger sitt samarbete med BRIS och SOS Barnbyar under 2014 och hoppas att fler företagare gör likadant. Vi har valt att stödja just barn, både nu under julen men även resten av det kommande året, då de är vår framtid och står oss alla mycket varmt om hjärtat.

BRIS_Banner_liggande_Jul_Vi_stodjer

BRIS

BRIS är som ideell organisation helt beroende av stöd från flera håll för att långsiktigt kunna garantera, säkerställa och utveckla verksamheten. BRIS möjlighet att hjälpa står i direkt relation till det stöd de får från först och främst näringslivet och privatpersoner.

Tiotusentals barn hör varje år av sig till BRIS för att få stöd. Men behovet är mycket större än så. Att vara Stödföretag till BRIS är ett socialt ansvarstagande som gör att de kan fortsätta utveckla sin viktiga verksamhet.

Läs mer på BRIS hemsida om hur du också kan vara med och stödja: www.bris.se

 

sos-barn-jul

SOS Barnbyar

I över 60 år har SOS Barnbyar gett barn som blivit föräldralösa eller övergivna ett nytt hem, en familj och utbildning i någon av de över 500 barnbyarna runt om i världen. De arbetar också med att stödja utsatta familjer så att barn inte ska behöva bli föräldralösa eller överges. SOS Barnbyar är politiskt och religiöst obunden och arbetar för att förverkliga FN:s Barnkonvention.

Vi är sedan några år tillbaka företagsfadder för barn i en by i Ukraina. Den här julen har vi även skänkt pengar som en julgåva så att barn i Bolivia kan gå i förskola istället för att vara ensamma hemma när deras föräldrar arbetar. Inte ett enda barn ska behöva vara ensamt, allra minst till jul.

Stöd SOS Barnbyars viktiga arbete du med: www.sos-barnbyar.se