Applikationsdrift

Drifta er applikation GDPR-säkert på en egen server i molnet

Exempel på applikationer vi kan drifta åt er

  • Mattermost
  • Matrix
  • SugarCRM
  • Redmine
Applikationsdrift

Låt oss drifta er applikation på en egen server i molnet

Som erfaren leverantör har WebbPlatsen erbjudit Internetlösningar sedan 1998

Många företag hör av sig till oss med förfrågan att drifta olika typer av applikationer i vår infrastruktur. Vad gäller serverdrift arbetar vi främst med Linux och Windowsservrar. Vi erbjuder egna GDPR-säkra servrar i Sverige och andra delar av Europa, utifrån dina behov.

Vi erbjuder även drift av applikationer på dessa servrar där ni har en privat server med er applikation. Vi tar hand om säkerhetskopiering, uppdateringar och generella driftfrågor. Vid önskemål kan vi även administrera applikationer inklusive uppdateringar och användaradministration.

Varför inte låta oss drifta er applikation?

Vi har lång erfarenhet av system- och applikationsutveckling och kan också hjälpa till med integrationer av dataflöden mellan olika applikationer som t ex webbutik och ekonomisystem, gruppverktyg och sociala medier, mm.

Skaffa en egen applikationsserver för t ex det Slack-liknande verktyget Mattermost, GitLab CE, Redmine, SugarCRM, SuiteCRM, EspoCRM, Lime Survey, MediaWiki, DokuWiki, Zimbra, Django, m fl. (Detta är bara ett urval och exempel på vad vi kan drifta. Finns inte er applikation eller lösning med på listan, hör gärna av er till oss och fråga!)