Ny hemsida för projektverktyget xSentio Redmine

xSRM-nySajt-wps

WebbPlatsen erbjuder en rad olika webbaserade tjänster för små och mellanstora företag. Idag lanserar vi den nya hemsidan för en utav dem, projektverktyget xSentio Redmine. Ett projektverktyg utan häftiga buzzwords och funktioner du betalar för men aldrig använder. Med andra ord en tjänst som är lätt att komma igång med och enkel att använda.

Det viktigaste med den nya hemsidan är att göra tjänsten mer tillgänglig för besökaren. Med tydliga bilder och ett enkelt gränssnitt vill vi att det ska vara enkelt att snabbt få en bild över vad tjänsten innehåller och hur man använder den. Eftersom våra kunder också finns utomlands, har vi även gjort en engelskspråkig version av hemsidan. Vi har startat arbetet med en supportavdelning på hemsidan, men den är långt ifrån färdig, utan kommer att byggas på med allt mer information nu under våren.

Hemsidan är framtagen genom xSentio, en annan av WebbPlatsens tjänster. xSentio är en webbpubliceringstjänst baserad på WordPress, paketerad med extra funktioner och som dessutom ses över av WebbPlatsens specialister två gånger om året.